Home » DOORREISCAMPINGS LANGS DE AUTOROUTE DU SOLEIL ๐Ÿ•

DOORREISCAMPINGS LANGS DE AUTOROUTE DU SOLEIL ๐Ÿ•

Overnachten langs de Autoroute de Soleil doe ik bij voorkeur op een camping. Vaak maak ik er een lijstje voor met campings op de route waar ik denk uit te komen die dag. Dit jaar heb ik de campings die geschikt lijken in kaart gebracht. Dus ga je op vakantie naar het Zuid Frankrijk of Spanje en wil je overnachten op een camping tijdens je reis, kijk dan eens op de kaart hieronder.

DE KAART

De kaart gaat van de Belgische Ardennen tot aan Perpignan en is opgesplitst in 2 delen, de eerste van Luik tot Dijon en de tweede van Dijon tot Perpignan. Je kunt hem op je telefoon online raadplegen wanneer je op zoek bent naar een camping. Als je op het icoontje van de camping klikt zie je de gegevens van de camping. De periode dat de campings open zijn, heb ik er zoveel mogelijk bij gezet en ook of er eetgelegenheid is.

TOT SLOT

Vind je deze kaartjes handig, geef dan een ๐Ÿ‘ op mijn facebookpagina!

9 reacties op “DOORREISCAMPINGS LANGS DE AUTOROUTE DU SOLEIL ๐Ÿ•”

  1. Camping in Dijon, lac kir,mooie grote plaatsen,je kan er eten en ze hebben broodjes service. Toilet gebouw is schoon, prima te doen. We hebben er 1 nachtje gestaan en volgende ochtend weer verder.

  2. Restaurant is bij Camping Officiel Arlon jammer genoeg al voor het tweede jaar niet meer in gebruik. Heel vaak lekker biefstuk gegeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *