Home » PRETPARKEN MET EEN EIGEN CAMPING

PRETPARKEN MET EEN EIGEN CAMPING

Om er een paar dagen tussenuit te gaan met je kids is een camping bij een pretpark voor veel ouders best een uitkomst, zeker wanneer de camping bij het pretpark hoort en je de keus hebt om er zolang of zo kort te blijven als het jullie uitkomt. Want hoe makkelijk is het om tussendoor je kleintje een dutje te laten doen op de camping en hoe handig dat je na een dag vol belevenissen meteen lekker kunt relaxen onder jouw eigen luifel! De volgende pretparken hebben naast het park ook een camping.

BEEKSE BERGEN

De BEEKSE BERGEN in Noord Brabant bestaat uit het SPEELLAND, het LAKE RESORT en het SAFARIPARK. Het speelland heeft 21 verschillende attracties.

Op het Lake Resort kun je kamperen met je eigen kampeermiddel, er zijn 236 staanplaatsen in verschillende categorieën. van BASIC tot LUXE. Ganvie Village is het centrum van het Lake Resort waar je naast een supermarkt, een restaurant en de Etsi Pool, ook diverse activiteiten kunt ondernemen. Wanneer je kampeert op het Lake Resort heb je onbeperkt toegang tot het Speelland en koop je een attractiepas dan heb je ook toegang tot het safaripark. Het Lake Resort is geopend van begin april tot begin november.

https://www.beeksebergen.nl/

DROUWENERZAND 🎡

Attractie- en Vakantiepark DROUWENERZAND in de provincie Drenthe is een attractiepark voor kinderen en jongeren vanaf ca. 3 jaar.  Het attractiepark heeft een all-in formule, waar de drankjes en snacks bij de entreeprijs zijn inbegrepen.

Op het ernaast gelegen vakantiepark tref je naast de diverse accommodaties ook 18 mooie ruime staanplaatsen van 140 m2 aan, die allen voorzien zijn van privé-sanitair en  afwasgelegenheid. Wanneer je er minimaal 3 nachten verblijft is de toegang tot het attractiepark gratis. Hou er wel rekening mee dat er maar 18 staanplaatsen zijn! Het park is open van april t/m  oktober.

https://www.drouwenerzand.nl/attractiepark

DUINREL 🎢

DUINREL in Wassenaar heeft naast het ATTRACTIEPARK met meer dan 40 attracties,  het TIKIBAD en het VAKANTIEPARK, met huur accommodaties en maar liefst 610 staanplaatsen verdeeld over 12 verschillende velden, met of zonder privé sanitair. Bij een verblijf op de camping heb je onbeperkt toegang tot het attractiepark en voor het tikibad betaal je een gereduceerd tarief van 6,50 i.p.v. 19,50. Het aantal keer dat je gebruik kunt maken van het Tikibad hangt af van je verblijf. Duinrel ligt op 4 km. van het dichtstbijzijnde strand. De camping is open van 31 maart t/m 5 november 2022.

https://www.duinrell.nl/

https://www.duinrell.nl/

HET LAND VAN JAN KLAASSEN 🚒

HET LAND VAN JAN KLAASSEN is een pretpark waar vooral de wat jongere kinderen helemaal los kunnen gaan. Het park bestaat uit een buitenpretpark, een binnenspeeltuin en een poppentheater. Bij het park hoort de kindercamping JAN KLAASSEN DROMENLAND waar je in de meest fantastische accomodaties kunt overnachten zoals een brandweerwagen of een helikopter. Maar ook hier ben je welkom met jouw eigen kampeermiddel. Bij een verblijf op de camping kun je onbeperkt naar het pretpark. Open tijdens de weekenden in het voor- en najaar en de hele week tijdens het hoogseizoen. Kijk even op de site voor de exacte openingstijden van de camping.

https://www.janklaassen.nl/

SLAGHAREN🤠

Waan je in het Wilde Westen bij SLAGHAREN! Het attractiepark heeft meer dan 30 avontuurlijke attracties, het klimpark Black Hill Ranger Path, het Waterpark Aqua mexicana (niet inclusief) en entertainment shows.

Bij het attractiepark ligt het Vakantiepark Slagharen met huuraccommodaties en 229 staanplaatsen. Gasten van de camping hebben toegang tot het attractiepark en tot Sunny beach. De plaatsen zijn 100 m2 en hebben een aansluiting voor kabel TV. Het entertainment programma op de camping maakt de vakantie van de kids compleet. Slagharen is open van april t/m oktober.

https://www.slagharen.com/

TOVERLAND 🧙‍♂️

In Limburg ligt TOVERLAND, een attractiepark met 35 attracties en shows, verspreid over 6 verschillende werelden. Er zijn spannende attracties voor de oudere kinderen, maar ook leuke attracties voor de kleintjes. Verder kun je er genieten van shows en entertainment.

Bij het park ligt een pop-up Summer Camp waar je een ingerichte toverland-tent kunt huren of met je eigen kampeermiddel kunt overnachten. Het pop-up Summer Camp is open tot 4 september 2022. Dit is niet echt interessant voor dit jaar natuurlijk, maar mogelijk dat er volgend jaar weer een Pop-up Summer Camp komt.

https://www.toverland.com/

PLOPSALAND DE PANNE 🎪

Last but not least: PLOPSALAND net even over de grens bij onze zuiderburen. Het attractiepark waar de kinderen al hun vriendjes van TV ontmoeten en er zelfs mee op de foto kunnen gaan. Maar naast de vele karakters die hun thuis hebben in het park, staan er een groot aantal attracties voor elke leeftijdscategorie.

In het Polpsa Hotel en Plopsa Village kun je overnachten in een huur accommodatie of je eigen kampeermiddel. Er zijn 71 ruime staanplaatsen. Op het terrein bevinden zich een speeltuin, een jeu de boules veld en een beach volley veld. De camping is open van 1 april t/m 15 november.

https://www.plopsavillage.be/nl

Op het kaartje hieronder zie je de ligging van de parken. Wanneer je op het icoontje klikt komen de gegevens van het park naar boven.

Vind je dit een leuk bericht, geef dan een 👍op mijn facebook pagina.

https://www.facebook.com/campingexperience.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *