Home » Isabella ASA-luifel, ook aan je hefdak-caravan

Isabella ASA-luifel, ook aan je hefdak-caravan

Een tijdje geleden had ik hem al gespot bij de caravandealer, de Isabella ASA-luifel! Hoewel deze luifel ontworpen is voor kampeerbussen, past deze ook prima aan een hefdak-caravan met een maximale railhoogte van 196 cm.. Hiermee is hij o.a. geschikt voor de Eriba Touring. Het piramide model zorgt voor meer hoogte onder de luifel en dat is voor veel bezitters van een hefdak-caravan een uitkomst.

EIGENSCHAPPEN VAN DE ASA-LUIFEL

  • Diepte 252 cm.
  • Breedte 235 cm.
  • Maximale railhoogte 196 cm.
  • Gewicht 5.1 kg.

De ASA-luifel wordt geleverd met 2 glasvezel stokken in het dak, 2 carbon X stokken, haringen en sterke typhoon scheerlijnen. De luifel is verpakt in een duurzame transporttas. De adviesprijs is 299,00 euro.

Nieuwsgierig geworden, neem dan een kijkje bij Mohocar in Ommen, waar de luifel te zien is aan een Eriba Touring, of de site van Isabella.

https://www.mohocar.nl/

https://www.isabella.net/nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *