Home » MAKKELIJK MET JE BABY DE ZOMER DOOR IN EEN POP-UP PLAYGYM OF BEDTENTJE 👶

MAKKELIJK MET JE BABY DE ZOMER DOOR IN EEN POP-UP PLAYGYM OF BEDTENTJE 👶

💕EEN PLAYGYM VOOR LIZZY💕

Een tijdje geleden was ik op zoek naar een kraamcadeautje voor mijn nichtje. Denkend aan de hete zomer van vorig jaar, wilde ik iets kopen waar ze vooral buiten veel plezier van kan hebben, zoals een pop-up tentje voor baby’s. Er zijn pop-up tentjes voor aan het strand, bedtentjes, playgyms of pop-up tentjes die je voor verschillende doelen kunt gebruiken.

DERYAN

Mijn keuze viel op de Deryan Playgym, een pop-up tentje met een zacht kleedje en een dak met UV bescherming. Het tentje is voorzien van fijn muggengaas en leuke speeltjes om op te hangen. De playgym weegt slechts 1 kg en je vouwt het binnen een paar seconden uit. Hoe handig is dat, het kan makkelijk overal mee naar toe, in de tuin, maar ook op het strand of aan het zwembad en niet te vergeten op de camping. Natuurlijk kun je een pop-up reisbedje ook binnen gebruiken. Naast de playgym heeft Deryan ook andere makkelijke slaapoplossingen voor baby’s en peuters, heel handig voor op vakantie.

www.deryan.shop

BABYMOOV

Babymoov heeft diverse pop-up speeltentjes en speel/slaaptentjes, voorzien van muggengaas en met UV bescherming. Deze ruimtes zijn zeer licht in gewicht, van 800 gr. tot 1,8 kg.

https://babymoov.be/

AEROMOOV

De aeromoov Instant Travel Cot weegt minder dan 5 kg. en heeft een stevig PU schuimmatras en een extra tussenniveau voor baby’s tot 2 maanden. Dit babybedje is standaard NIET voorzien van muggengaas maar is wel verkrijgbaar als accessoire.

https://www.aeromoov.com/nl/

FISHER PRICE ON-THE-GO BABY DOME

Tenslotte de Fisher Price on-the-go baby dome. Alhoewel dit geen pop-up tentje is, heb ik deze toch aan het lijstje toegevoegd. De on-the-go- baby dome weegt 5,4 kg. en heeft een kap die tegen de zon en insecten beschermt en is voorzien van diverse speeltjes.

Zoals je ziet zijn er genoeg mogelijkheden om met jouw baby er makkelijk en veilig op uit te gaan. De bedragen zijn van ca. 30 euro tot 150 euro. De gewichten gaan van 800 gram tot 5,4 kg. De meeste zijn standaard voorzien van een muggengaas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *