Home » VIND JOUW IDEALE CAMPING

VIND JOUW IDEALE CAMPING

Al zijn de vakanties net achter de rug, toch zijn veel kampeerders zich alweer aan het oriënteren op een camping voor volgend jaar. Om een camping te vinden die voldoet aan jouw wensen kun je een online campinggids raadplegen. In een online campinggids zijn diverse categorieën, waarin je kunt filteren wat voor jou van toepassing is, bijvoorbeeld het land en de streek – aan het water _ in de bergen – geschikt voor welke doelgroep – wel of een animatie. Ik noem hier zo maar wat filters, maar er zijn zoveel filters dat de camping naar jouw wensen er tussen zit. Vaak staat er ook een link naar de campingsite bij en een beoordeling van campinggasten of een inspecteur van de desbetreffende gids. Het lijkt zo misschien en hoop gedoe, maar dat is niet zo,. Van drie grote gidsen vind je hieronder een beschrijving met een link.

ACSI EUROCAMPINGS

De ACSI Eurocampings gids bevat ruim 9900 campings in 30 landen binnen Europa. ACSI heeft een campingcard waarmee je in het voor- en naseizoen voordelig kampeert. De kaart is te verkrijgen vanaf 12,95 per jaar. Er is een aparte rubriek voor huur accommodaties.

https://www.eurocampings.nl/

ANWB CAMPING

Bij de ANWB vindt je 8750 campings met staanplaatsen of accommodaties in Europa. Je kunt zoeken op diverse thema ’s of je filtert naar jouw wensen. Ook de ANWB heeft een campingcard voor buiten het seizoen voor 12,95 per jaar.

https://www.anwbcamping.nl/

CAMPINGNAVIGATOR

Campingnavigator heeft meer dan 7900 campings in hun online gids waar je staanplaatsen en diverse accommodaties kunt zoeken. Ook hier kun je zoeken op thema of vakantietype en filteren. Campingnavigator heeft een GRATIS campingcard voor kortingen buiten het seizoen.

https://campingnavigator.com/nl

Veel plezier met het zoeken naar de perfecte camping voor jou😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *