Home » CAMPING ZELENA LAGUNA POREC 🏕

CAMPING ZELENA LAGUNA POREC 🏕

Camping Zelena Laguna ligt in het Zelena Resort, ongeveer 5 km. ten zuiden van het mooie oude stadje Porec, op het schiereiland Istrië. Istrië is voor velen een ideale vakantiebestemming. Het heeft een mooi binnenland met veel olijfgaarden. Olijfolie, truffels en wijn zijn kenmerkend voor deze streek. De olijfolie is diverse keren uitgeroepen als beste ter wereld.

Op de menukaart vind je naast Kroatische gerechten ook veel Italiaanse gerechten. De Italiaanse sfeer zie je hier ook terug in de dorpjes en stadjes. Niet zo raar, want Istrië was Italiaans bezit tot na de 2e wereldoorlog.

de boulevard van Porec

ZELENA RESORT

Het Zelena Resort biedt veel watersportmogelijkheden, gezellige beach-clubs, restaurantjes en activiteiten in een dennenbosrijke omgeving. De stranden bestaan hoofdzakelijk uit kiezelstrand en rotspartijtjes die uit kijken op een helderblauwe zee. Er liggen wandel- en fietspaden aan de kust, die je voeren door het resort en naar de aangrenzende plaatsjes. Vanuit het resort kun je met het treintje of met de boot naar Porec.

CAMPINGEXPERIENCE

Camping Zelena Laguna is een 4 sterren, middelgrote familiecamping met diverse soorten standplaatsen, van 60 m2 tot 110 m2. en diverse huuraccommodaties. De staanplaatsen zijn heel gevarieerd, er zijn schaduwrijke plaatsen, plaatsen direct aan zee, terrasplaatsen en vlakke plaatsen.

Bij de entree van de camping zie je aan de rechterzijde meteen een mooi restaurant, een grote supermarkt, een winkeltje met strandkleding en de receptie. Er is voldoende ruimte om je combinatie te parkeren om in te checken. Op de camping zijn nog eens 2 restaurants en een kampwinkeltje.

Zoals op de meeste campings in Istrië, bestaat het strand voornamelijk uit plateau ‘s,. Omdat de camping nogal wat kustlijn heeft, zijn er ook behoorlijk wat plateau ‘s, die er gezellig uit zien, sommige hebben rieten parasols. Links en rechts van de camping kom je vanzelf in het Zelena Laguna Resort, waar je diverse strandtentjes en Beach-clubs vindt. Hou je van watersport, dan zit je hier prima, je kunt jet-ski’s huren, er zijn waterglijbanen en waterluchtkussens. De stranden zijn onderscheiden met de blauwe vlag.

Op de camping ligt een zwembad achter het strand. Het zwembad is niet supergroot, maar het is voldoende voor het aantal gasten wat er gebruik van maakt. Een minpuntje vind ik wel dat je moet betalen voor een ligbed aan het bad. Aan het zwembad ligt een verhoogd omheind plateau waar je met je (eigen) ligbed in de schaduw kunt gaan liggen. In het zwembad worden verschillende activiteiten georganiseerd voor kinderen en volwassenen.

Naast het zwembad is er voor de kinderen een leuke waterspeelplaats een overdekt peuterbad en een speeltuin. Ook is er animatie voor de kinderen. Voor het jaar 2022 staat er een mini-disco op het programma, die er dit jaar niet was, ook waren de activiteiten voor de kinderen kleinschalig. Dit heeft waarschijnlijk met de corona-maatregelen te maken. Er is een basketbalveld, strand volleybal en minivoetbal. Op het resort zijn betaalde sportfaciliteiten aanwezig.

 • 6 sanitaire blokken, waarvan 1 met wasmachines en drogers, 3 voor mensen met een handicap en 4 met voorzieningen voor baby ’s en kinderen
 • hondendouche
 • wifi
 • animatie
 • zwembad
 • peuterbad met schaduwdoek
 • speeltuin
 • waterspeeltuin
 • minigolf
 • strandbar
 • restaurants
 • Supermarkten
 • Vers brood, verse groenten en vis
 • boothelling
 • geldautomaat
 • massage

Camping Zelena Laguna is een ideale camping voor stellen en gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

https://www.istracamping.com/nl/camping/zelena-laguna?gclid=CjwKCAiA6Y2QBhAtEiwAGHybPbRi2eK8RFj6xCItru-HAiiDBHIDT2mjez61spIXwNV2Kn1YKZ-uTRoC54kQAvD_BwE

2 reacties op “CAMPING ZELENA LAGUNA POREC 🏕”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *