Home » EEN HONDENBUGGY MEE OP VAKANTIE❓❗

EEN HONDENBUGGY MEE OP VAKANTIE❓❗

Tja, het was toch wel een dingetje toen ik dat voorstelde aan de rest van de familie. En natuurlijk werd ik er om uitgelachen, maar ik zag het al helemaal voor me, op vakantie met onze hond en 2 kleine kinderen die veel naar het zwembad gaan, uitstapjes willen maken zoals een pretpark en een boottocht. Hoe gaat dat dan met de hond? Nou, die ervaring had ik al, de hond die niet de bus in mag, of midden op de Ramblas zijn behoefte doet, niet welkom was bij het bezichtigen van het voetbalstadion en zo kan ik nog wel even door gaan.

Teddy, zo heet onze hond, is gewend om heel de dag bij ons te zijn en die kunnen en willen we niet alleen in de caravan laten, dus die buggy ging er komen! Na veel zoeken en afwegen kocht ik een buggy die ik vervolgens in de huiskamer zette om Teddy er aan te laten wennen. Af en toe probeerde we hem er in te zetten, maar hij wilde er niets van weten en protesteerde zo erg, zodat hij er nog niet in gezeten had toen we vertrokken. Maar optimistisch als ik was, ging de buggy gewoon mee.

HET MOMENT SUPRÊME😀

Op de camping kwam de buggy voor de dag toen we uit eten gingen. Teddy spartelde een beetje tegen maar ging er wel in, vooruit met de geit! Nou, dat viel alles mee, Teddy vond het wel prima, hij kon het nu allemaal eens bekijken vanaf een andere hoogte en had niks te vrezen van al die vreemde mensen om hem heen. Het ijs was gebroken! We hebben in de vakantie in de buggy meegenomen wanneer we uit eten gingen, een dagtocht met de boot hebben gemaakt, naar het Dinopark zijn geweest en hebben heerlijk aan het zwembad gelegen, met Teddy die het inmiddels echt fijn vond om in zijn buggy te zitten.

WAAROM EEN HONDENBUGGY?

Wanneer jouw hond mee gaat op vakantie, kan dat zo zijn beperkingen geven. Nou maakt dat niet voor iedereen wat uit, maar het kan ook zo zijn dat je op bepaalde plaatsen wel welkom bent met jouw viervoeter in een buggy. Een buggy kan best uitkomst bieden, omdat hij als het ware in een bench zit, waar hij niet uit kan. Bijvoorbeeld aan het strand, of ligweiden aan het meer of aan het zwembad.

NOG WAT MEER INFO OVER HONDENBUGGY’S

In de buggy zit de hond aan een kettinkje zodat hij er niet uit kan springen. Er zijn diverse maten, modellen groottes en prijsklassen hondenbuggy’s. Het aanbod in buggy’s voor kleinere honden is wel het grootst, maar er is ook een groot aanbod in buggy’s voor grotere honden en er zijn 2 in 1 buggy’s die je ook als fietskar kunt gebruiken. Hieronder heb ik een paar voorbeeldjes van diverse buggy’s, maar als je gaat googelen zal je versteld staan van het enorme aanbod.

BUGGY’S VOOR KLEINE HONDEN

BUGGY’S VOOR MIDDELGROTE EN GROTE HONDEN

FIETSKAR/BUGGY 2 IN 1

Heeft dit bericht jou nieuwsgierig gemaakt, klik dan op een van de links hieronder.

https://www.itek-webwinkel.be/module/iqitsearch/searchiqit?s=HONDENBUGGY

https://ibiyaya.com/products/stroller/

https://innopet.nl/buggys/

https://www.aosom.nl/dierbenodigdheden/karren-voor-huisdieren-c202.html

of google gewoon op HONDENBUGGY.

2 reacties op “EEN HONDENBUGGY MEE OP VAKANTIE❓❗”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *